Σε 48χρονο που είχε εξαφανιστεί ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν στον Πηνειό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 08:33 Σε 48χρονο που είχε εξαφανιστεί ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν στον Πηνειό

Είχε εξαφανιστεί τον Μάρτιο του 2018 - Η εξέταση των οστών ξεκαθάρισε ότι δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας

Λύθηκε το μυστήριο με τα οστά που είχαν βρεθεί από συνεργείο που έκανε καθαρισμό στο Φράγμα Γυρτώνης του Πηνειού, καθώς η εξέταση DNA έδειξε ότι ανήκαν στον 48χρονο Δημήτρη Μπατσίλα που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της οικογένειας του στη Λάρισα το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαρτίου 2018.

Η εξέταση των οστών ξεκαθάρισε ότι δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Ο άτυχος άνδρας ήταν τρόφιμος κλινικής στη Λάρισα και είχε επισκεφτεί τους δικούς του το επίμαχο διάστημα. Η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί από τον πατέρα του και είχε ενεργοποιηθεί και Silver Alert, χωρίς όμως να βρεθούν τα ίχνη του, παρ’ όλο που είχαν γίνει πολυήμερες έρευνες στην κοίτη του ποταμού.

Σύμφωνα με το protothema.gr, αρχικά, όταν βρέθηκαν τα οστά, εντοπίστηκε και μία φόρμα στο εσωτερικό της οποίας ήταν γραμμένο ένα επώνυμο, που όμως δεν ήταν αυτό του 48χρονου αγνοούμενου. Όμως, η σύγκριση του γενετικού υλικού με αυτό των συγγενών Δημήτρη Μπατσίλα έδωσε τέλος στο θρίλερ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση