Ευχαριστήρια επιστολή του Γυμνασίου Λιανοκλαδίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 12:32 Ευχαριστήρια επιστολή του Γυμνασίου Λιανοκλαδίου

Καινούριο ηλεκτρονικό εξοπλισμό απέκτησε το Γυμνάσιο Λιανοκλαδίου, χάρη στη δωρεά της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου «ΑΙΓΕΑΣ» του Αθανασίου και της Μαρίνας Μαρτίνου.

Ο «ΑΙΓΕΑΣ» ιδρύθηκε το 2015, για να «στεγάσει» τη μακροχρόνια κοινωφελή δράση των ιδρυτών του προς την εκπαίδευση, την υγεία, τον πολιτισμό, την κοινωνική πρόνοια, την επιστημονική έρευνα, τη χριστιανική παράδοση, την πολιτιστική κληρονομιά, τον αθλητισμό.

Διαβάστε το ευχαριστήριο του Γυμνασίου Λιανοκλαδίου που υπογράφουν η Διευθύντρια Βασιλική Μαρέτσικου και ο Σύλλογος Διδασκόντων:

«Αξιότιμε κύριε Μαρτίνο,

Με ιδιαίτερη  χαρά εκφράζουμε τις πιο εγκάρδιες ευχαριστίες μας για τη σημαντική δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού που προσφέρατε στο σχολείο μας, το Γυμνάσιο Λιανοκλαδίου. Τόσο το φωτοτυπικό μηχάνημα όσο και οι έξι σταθεροί υπολογιστές που  παραλάβαμε  θα βοηθήσουν ουσιαστικά στην εκπαιδευτική διαδικασία και γενικά στην  προώθηση της γνώσης  για τους μαθητές του σχολείου μας.

Είμαστε βαθύτατα συγκινημένοι γιατί σε μια εποχή οικονομικής δυσπραγίας καταφέραμε με τη βοήθειά σας να ανανεώσουμε το Εργαστήριο Πληροφορικής του σχολείου μας, γι’ αυτό  θα θέλαμε να σας  εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για άλλη μία φορά με την ευχή να είστε πάντα υγιής  να ανταποκρίνεστε στις ανάγκες της κοινωνίας και να προσφέρετε στους νέους μας.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι θα αναδείξουμε την ευγενική προσφορά σας δημοσιεύοντας αυτή την ευχαριστήρια επιστολή στην ιστοσελίδα του σχολείου μας και  στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο, προκειμένου να μιμηθούν και άλλοι φορείς το παράδειγμά σας για το καλό της εκπαίδευσης και της κοινωνίας γενικότερα.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση