Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Αυτοκίνητο χτύπησε μηχανή και την "κοπάνησε" - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 08:22 Λαμία: Αυτοκίνητο χτύπησε μηχανή και την "κοπάνησε" - ΒΙΝΤΕΟ

Οι κάμερες έχουν καταγράψει το αυτοκίνητο με τον ασυνείδητο οδηγό και είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του από την τροχαία - Ευτυχώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές.

Συνέβη στις 11:35' σήμερα το πρωί στην οδό Παπασιοπούλου, στο ύψος του Πανεπιστημίου.

Ο γνωστός Λαμιώτης γυμναστής Κώστας Κουμπούρας ανέβαινε κανονικά με τη μηχανή του την οδό Παπασιοπούλου και στο ύψος του Πανεπιστημίου έκοψε ταχύτητα και έβγαλε φλας για να στρίψει αριστερά.

Ο οδηγός του αυτοκίνητου που ακολουθούσε και σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγουσε επιθετικά, χτύπησε τη μηχανή στο πίσω μέρος. Ευτυχώς ο Κώστας Κουμπούρας, παρά το "μπαμ",  κατάφερε να μην χάσει την ισορροπία του και δεν έπεσε στο οδόστρωμα, ωστόσο η μηχανή υπέστη υλικές ζημιές.

Ο οδηγός του αυτοκίνητου όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά γκάζωσε κι έφυγε. Στο σημείο μάλιστα έπεσε και ένα κομμάτι από το αυτοκίνητο που προδίδει την μάρκα του, ενώ κάμερες παρακείμενων επιχειρήσεων έχουν καταγράψει την κίνησή του.

Δείτε τι είπε στο LamiaReport ο Κώστας Κουμπούρας.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου αν θέλει να τελειώσει "ανώδυνα" αυτή η περιπέτεια μπορεί αν επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6937428228 με τον Κώστα Κουμπούρα και να ρυθμιστεί το θέμα μέσω των Ασφαλειών.