Δήμος Μακρακώμης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διεξαγωγή των παρελάσεων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 21:57 Δήμος Μακρακώμης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διεξαγωγή των παρελάσεων

Μέτρα τροχαίας θα ληφθούν στις Κοινότητες Μακρακώμης και Σπερχειάδας για τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων - παρελάσεων για τον εορτασµό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα:

1. Απαγορεύεται η στάση, στάθµευση και κυκλοφορία παντός οχήµατος από ώρα 10.00’ της ∆ευτέρας 28-10-2019 έως το πέρας της µαθητικής παρελάσεως, στις παρακάτω οδούς της ∆.Κ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ και συγκεκριµένα:

• Επί της οδού Π. Μπακογιάννη, από την συµβολή αυτής µε την οδό Κ. Λιάσκα, έως την Κεντρική Πλατεία της Μακρακώµης.

• Γύρω από την Κεντρική Πλατεία Μακρακώµης (Πλατεία ∆ηµοκρατίας).

1.1 Η κυκλοφορία των οχηµάτων θα διεξάγεται:

• Από Λαµία προς Καρπενήσι, µέσω: Ε.Ο ΛΑΜΙΑΣ / ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ - Κ. ΛΙΑΣΚΑ - I. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ - Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ / ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ.

• Από Καρπενήσι προς Λαµία, µέσω: της Παρακαµπτηρίου οδού Μακρακώµης Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ / ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ - ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ - ΣΠ. ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ - ΛΕΩΝΙ∆ΟΥ - ΑΘ. ∆ΙΑΚΟΥ - ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΥ - Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ / ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ.

2. Απαγορεύεται η στάση, στάθµευση και κυκλοφορία παντός οχήµατος από ώρα 10.00’ της ∆ευτέρας 28-10-2019 έως το πέρας της µαθητικής παρελάσεως, στις παρακάτω οδούς της ∆.Κ. ΣΠΕΡΧΕΙΑ∆ΑΣ και συγκεκριµένα:

• Επί της Λεωφόρου Ν. Κρίκου, από τη συµβολή αυτής µε την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου έως την Κεντρική Πλατεία της Σπερχειάδας.

• Γύρω από την Κεντρική Πλατεία Σπερχειάδας.

2.1. Η κυκλοφορία των οχηµάτων θα διεξάγεται από τις λοιπές υφιστάµενες δηµοτικές οδούς της ∆.Κ. ΣΠΕΡΧΕΙΑ∆ΑΣ, οι οποίες είναι κατάλληλες για την κυκλοφορία των αντίστοιχων οχηµάτων σύµφωνα µε τις διατάξεις του ΚΟΚ.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση