Παράταση του «Βοήθεια στο Σπίτι» μέχρι την προκήρυξη των μόνιμων θέσεων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 10:19 Παράταση του «Βοήθεια στο Σπίτι» μέχρι την προκήρυξη των μόνιμων θέσεων

Τροπολογία του Υπ. Εσωτερικών που κατατέθηκε στο προς ψήφιση Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο, περιλαμβάνει την παράταση του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” καθώς και των συμβάσεων των εργαζομένων σ' αυτό έως 30.09.2020.

Ειδικότερα αναφέρεται: «Παρατείνονται από τη λήξη τους (31-12-2019) μέχρι 30-09-2020, η διάρκεια τον Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και οι συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου (ι.δ.ο.χ.) των απασχολούμενων για την παροχή των σχετικών υπηρεσιών. Η χρηματοδότηση και υλοποίηση του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» καλύπτεται από πιστώσεις που εγγράφονται στον τακτικό προϋπολογισμό τον Υπουργείου Εσωτερικών. Η διαχείριση των πιστώσεων αυτών και οι διαδικασίες υλοποίησης του Προγράμματος καθορίζονται σε προγραμματική σύμβαση, που υπογράφεται μεταξύ του αρμόδιου Υπουργού και της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ΑΕ (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.)».

Υπενθυμίζουμε ότι αναμένεται η προκήρυξη για την μόνιμη πλήρωση των οργανικών θέσεων που δημιουργήθηκαν στους ΟΕΥ των Δήμων για τις υπηρεσίες που προσφέρει το πρόγραμμα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση