Λαμία: Χαμός με επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της πόλης - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 07:12 Λαμία: Χαμός με επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της πόλης - ΒΙΝΤΕΟ

Επιτέθηκε ρίχνοντας γροθιά σε δικυκλιστή που βρέθηκε τυχαία στο δρόμο του. Δείτε βίντεο πως περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας την επίθεση…

Απίστευτο επεισόδιο στο κέντρο της Λαμίας με πρωταγωνιστή «οξύθυμο» Ρομά που επιτέθηκε αρχικά σε ομόφυλο του και στη συνέχεια απρόκλητα σε διερχόμενο οδηγό μηχανής.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 11:00' το πρωί της Πέμπτης (24/10) στην οδό Καποδιστρίου λίγα μέτρα μετά τα Δικαστήρια της πόλης.

Μια παρέα Ρομά με ένα μαύρο αγροτικό είχαν σταματήσει για καφέ σε παρακείμενο μαγαζί, όταν για άγνωστο λόγο ήρθαν στα χέρια με έναν άλλον νεαρό Ρομά.

Στο σημείο βρέθηκαν πολύ γρήγορα αστυνομικοί, οι οποίοι σε πρώτη φάση ξεχώρισαν τους διαπληκτιζόμενους νεαρούς.

Ο ένας εξ αυτών όμως όταν άκουσε ότι θα προσαχθούν στο τμήμα για εξηγήσεις, σε έξαλλη κατάσταση έσκισε την μπλούζα του και ημίγυμνος τράπηκε σε φυγή.

Το απίστευτο επεισόδιο όμως είχε και συνέχεια ακόμη πιο βίαιη!

Μετά από ένα κύκλο στο τετράγωνο των Δικαστηρίων ο Ρομά που αναζητούνταν ανέβηκε τρέχοντας την οδό Καποδιστρίου με κατεύθυνση προς το Πάρκο.

Ακριβώς στην είσοδο του Πάρκου, μπροστά στην εθνική τράπεζα,  εντελώς αναίτια επιτέθηκε με γροθιά σε μοτοσυκλετιστή που σταμάτησε στη διάβαση για να του επιτρέψει τη διέλευση!

Αποτέλεσμα ήταν ο άνθρωπος να βρεθεί στο οδόστρωμα, ενώ μαζεύτηκε κόσμος που δεν πίστευε αυτό που έβλεπε.

Δείτε τι είπε στην κάμερα του LamiaReport γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης του Ρομά στον δικυκλιστή.

Οι άλλοι δύο Ρομά που συμμετείχαν στο επεισόδιο, ήταν απολύτως συνεργάσιμοι και χωρίς προβλήματα προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση