Λαμία: Αδέσποτο επιτέθηκε σε πατέρα και κόρη που κινούνταν με μηχανάκι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 07:50 Λαμία: Αδέσποτο επιτέθηκε σε πατέρα και κόρη που κινούνταν με μηχανάκι

Του άρπαξε το πόδι, ευτυχώς δεν προκλήθηκε ατύχημα…

Ένα ακόμη περιστατικό με σκύλο να επιτίθεται σε μηχανάκι, σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (24/10) στην οδό Λύσανδρου, κάτω από τα γήπεδα τένις στη Λαμία.

Ένας 52χρονος κινούνταν με το μηχανάκι του στην παραπάνω οδό έχοντας συνεπιβάτη την κόρη του, όταν ένα μεγαλόσωμο μαύρο σκυλί με πράσινο φωσφοριζέ περιλαίμιο τους επιτέθηκε.

Αρχικά κινήθηκε προς τη νεαρή συνοδηγό, αλλά τελικά άρπαξε από το αριστερό πόδι τον οδηγό. Για καλή του τύχη, πάνω στην κίνηση και χάρη στη φόρμα που φορούσε, τα δόντια του τετράποδου δεν μπήκαν καλά στο σώμα του και τη γλύτωσε με αμυχές όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Όπως είπε στο LamiaReport και ο ίδιος έχει σκύλο και γνωρίζει πολύ καλά από ζώα. Διαπίστωσε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο σκυλί παρουσίαζε επιθετικότητα μόλις άκουγε μηχανή. Προτίμησε λοιπόν να μην πάρει την αστυνομία και να ενημερώσει το Δήμο για την προβληματική συμπεριφορά του ζώου, καθώς θεωρεί βέβαιο ότι θα επιτεθεί στο επόμενο μηχανάκι που θα βρεθεί στο δρόμο του. Και την επόμενη φορά κανείς δεν ξέρει αν ο αναβάτης του δικύκλου θα σταθεί το ίδιο τυχερός και δε θα προκληθεί ίσως και κάποια πτώση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την αγάπη που έχει για τα ζώα, γίνεται θύμα επίθεσης σκύλου για δεύτερη φορά, καθώς πριν από λίγο καιρό τον είχε δαγκώσει στο πόδι ένα από τα γνωστά τετράποδα του Αγίου Λουκά, με το περιστατικό να έχει καταγραφεί στα αστυνομικά συμβάντα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση