Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποτελέσματα των αθλητικών δοκιμασιών των υποψηφίων υπαλλήλων φύλαξης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 13:36 Αποτελέσματα των αθλητικών δοκιμασιών των υποψηφίων υπαλλήλων φύλαξης

581 υποψήφιοι από τους 899 επιτυχόντες στο διαγωνισμό 6Κ/2018 για την πλήρωση θέσεων ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ και ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ, πέτυχαν στις αθλητικές δοκιμασίες.

Οι Πεντακόσιοι ογδόντα ένας (581) κατάφεραν να ολοκληρώσουν επιτυχώς και τις τέσσερις (4) αθλητικές δοκιμασίες, επιτυγχάνοντας επιδόσεις ίσες ή ανώτερες των οριζομένων στην οικεία προκήρυξη ήτοι άλμα σε μήκος με φόρα τουλάχιστον 3,60 μέτρα (3 προσπάθειες), άλμα σε ύψος με φόρα τουλάχιστον 1,00 μέτρο (3 προσπάθειες), δρόμος εκατό (100) μέτρων σε χρόνο μικρότερο ή ίσο των δεκαέξι δευτερολέπτων (16΄΄) (1 προσπάθεια) και δρόμος χιλίων (1.000) μέτρων σε χρόνο μικρότερο ή ίσο των τεσσάρων λεπτών και είκοσι δευτερολέπτων (4΄ και 20΄΄) (1 προσπάθεια).

Διακόσιοι εβδομήντα πέντε (275) υποψήφιοι αποκλείστηκαν κατά το στάδιο των αθλητικών δοκιμασιών διότι είτε δεν προσήλθαν καθόλου να αγωνισθούν είτε δεν ολοκλήρωσαν επιτυχώς και τα τέσσερα (4) αγωνίσματα (π.χ. συμμετείχαν σε αγωνίσματα της μία μόνο ημέρας ή σε ορισμένα μόνο αγωνίσματα της ίδιας ημέρας, πραγματοποίησαν μόνο άκυρα άλματα κ.λπ.) είτε σημείωσαν επιδόσεις κατώτερες των οριζομένων στην οικεία προκήρυξη. Στον σχετικό πίνακα εμφαίνονται αναλυτικά οι λόγοι αποκλεισμού των συγκεκριμένων υποψηφίων (π.χ. επιδόσεις κατώτερες των ορίων που τίθενται από την προκήρυξη, «ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ», «ΔΕΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ», «ΑΚΥΡΟ» κ.ά.).

Τέλος σαράντα τρεις (43) υποψήφιοι αιτήθηκαν και πήραν αναβολή εξέτασης στις αθλητικές δοκιμασίες για ιατρικούς λόγους.

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ

Να σημειώσουμε επίσης ότι εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της διαδικασίας πλήρωσης τριάντα επτά (37) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, από τον πίνακα επιλαχόντων της Προκήρυξης 10Κ/2017.

Ο πίνακας προσληπτέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.