Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά σε Φθιώτιδα και Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 15:32 Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά σε Φθιώτιδα και Στερεά

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης…

Μικροποσότητες ηρωίνης σε μορφή βράχου και σκόνης, ήταν αρκετές για να στείλουν το απόγευμα της Πέμπτης (24/10) στο κρατητήριο έναν 57χρονο Λαμιώτη.

Ο 57χρονος έπεσε σε έλεγχο της Ασφάλειας Λαμίας που τον συνέλαβε για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Νωρίτερα από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, είχε συλληφθεί και ένας 31χρονος αλλοδαπός στην περιοχή της Κάτω Τιθορέας καθώς στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.

Άλλες δύο (2) συλλήψεις για ναρκωτικά είχαμε την ίδια ημέρα σε περιοχές της Θήβας.

Συγκεκριμένα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη το απόγευμα 42χρονος, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (6) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 9,3 γραμμαρίων, ένα μεταλλικό κουτί, το οποίο περιείχε κάνναβη αναμεμιγμένη με καπνό, καθώς και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, που περιείχαν ομοίως κάνναβη αναμεμιγμένη με καπνό.

Η άλλη σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της Β΄Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Θηβών, το πρωί και αφορά έναν 35χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος την Πέμπτη το πρωί συνελήφθη στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Ασφάλειας 56χρονος Έλληνας με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα ο 56χρονος εντοπίστηκε να έχει επάνω του μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις την προανάκριση διενήργησαν τα οικεία Τμήματα Ασφάλειας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπους Εισαγγελίες Πρωτοδικών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση