Τα ζητήματα της Φθιώτιδας έθεσε στον Πρωθυπουργό ο Θέμης Χειμάρας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 07:46 Τα ζητήματα της Φθιώτιδας έθεσε στον Πρωθυπουργό ο Θέμης Χειμάρας

Τις αναπτυξιακές προοπτικές του νομού έθεσε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο βουλευτής Θέμης Χειμάρας.

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Θέμης Χειμάρας προκειμένου να συναντήσει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες, τέθηκαν οι αναπτυξιακές προοπτικές και οι επενδυτικές προτεραιότητες που μπορούν να βάλουν τη Φθιώτιδα σε πρώτο πλάνο ώστε να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας «αφήνοντας θετικό οικονομικό και κοινωνικό αποτύπωμα στην περιοχή», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χειμάρας.

Ο βουλευτής Φθιώτιδας αναφέρθηκε ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν, στην αξιοποίηση των ιαματικών πηγών της Φθιώτιδας, στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κλάδος όπως είναι το υψηλό κόστος παραγωγής, οι υψηλές εισφορές και η έλλειψη στρατηγικής, καθώς επίσης και στην ανάδειξη του ιστορικού χώρου των Θερμοπυλών ενόψει μάλιστα και της επετείου για τη συμπλήρωση των 2.500 ετών από τη Μάχη των Θερμοπυλών.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Χειμάρας: «Σήμερα, είχα την τιμή να συναντήσω τον κ. Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μου δόθηκε η δυνατότητα να συζητήσω μαζί του τις μεγάλες αναπτυξιακές προκλήσεις του Νομού μας.

Μεταξύ άλλων ζήτησα την παρέμβασή του για την επιτάχυνση αξιοποίησης των Ιαματικών Πηγών και την ανάδειξη της Φθιώτιδας σε υψηλής ποιότητας προορισμό Τουρισμού Υγείας & Ευεξίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο τιμόνι της χώρας, είναι η μόνη επιλογή και εγγύηση για μια Φθιώτιδα πραγματικά ισχυρή!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση