Η συγκλονιστική εξομολόγησή του Λαμιώτη ηθοποιού για την κακοποίηση από τον πατέρα του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 09:06 Η συγκλονιστική εξομολόγησή του Λαμιώτη ηθοποιού για την κακοποίηση από τον πατέρα του

«Είχα φτάσει στο σημείο να θέλω να αυτοκτονήσω όταν ήμουν 14 ετών». Ο γιος του «κτήνους της Λαμίας» εμφανίστηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν πρόλαβα να σώσω την αδελφή μου, δεν τα κατάφερα...»

Τον ηθοποιό Άκη Δήμα φιλοξένησε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2night Show». Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την περιπέτεια που έχει γνωστοποιήσει με την κακοποίηση που δεχόταν από τον ίδιο του τον πατέρα.

«Στο σχολείο ήμασταν ατημέλητα, βρώμικα και απεριποίητα. Φαινόμασταν παιδιά που έχουν πολλά προβλήματα» ομολόγησε ο Άκης Δήμας.

«Ο πατέρας μου ήταν βίαιος. Πολλές φορές ερχόταν η αστυνομία στο σπίτι μας και ελπίζαμε ότι κάτι θα γίνει, αλλά μάταια» ανέφερε ο Άκης Δήμας, συνεχίζοντας: «Η μαμά μου ήταν άρρωστη και δεν μπορούσε να μας βοηθήσει. Με τα αδέλφια μου είμαστε πια μια γροθιά»

«Δεν πρόλαβα να σώσω την αδελφή μου, προσπάθησα πάρα πολύ αλλά δεν τα κατάφερα» εξομολογήθηκε ο νεαρός ηθοποιός.

Ο Άκης Δήμας παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, πως είχε σκεφτεί να δώσει τέλος στη ζωή του σε νεαρή ηλικία. «Είχα φτάσει στο σημείο να θέλω να αυτοκτονήσω όταν ήμουν 14 ετών».

«Είχα σημάδια κακοποίησης. Πήγαινα στο σχολείο με μελανιές, πολύ κουρασμένος, πάντα μόνος και χωρίς φίλους» πρόσθεσε.

«Ο πατέρας μου παραδέχεται ανοιχτά πως ήταν, είναι και θα είναι ένας πολύ σκληρός άνθρωπος. Ήταν μια πολύ σκληρή καθημερινότητα. Μας ξυπνούσε πολύ νωρίς, μας πήγαινε στα ζώα, μετά στο σχολείο κατευθείαν.

Δεν είχαμε ζωή. Το μεσημέρι που τελειώναμε, κοιμόμασταν λίγο και ξανά στον σταύλο. Δεν είχαμε κοινωνική ζωή. Ήμαστε κλεισμένα σε ένα χοιροστάσιο όλη μέρα, κάθε μέρα. Καμία επικοινωνία.

Έβλεπα από μακριά την πόλη, από ένα ύψωμα και έκανα όνειρα να πάω κάποια στιγμή σε αυτά τα φώτα να δω τι γίνεται. Δεν είχαμε ιδέα» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο, ο Άκης Δήμας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2night Show».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση