Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Λαμιέων: Πρόσκληση συμμετοχής στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών-Προσφύγων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019 23:13 Δήμος Λαμιέων: Πρόσκληση συμμετοχής στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών-Προσφύγων

Προθεσμία μέχρι 15 Νοεμβρίου…

Στο πλαίσιο εφαρμογής του άρθρου 79 του Ν. 4555/18 που αφορά τη συγκρότηση και λειτουργία του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων (ΣΕΜΠ) σε κάθε δήμο, ως συμβουλευτικό όργανό του για την ενίσχυση της ένταξης των μεταναστών και των προσφύγων στην τοπική κοινωνία, ο Δήμος Λαμιέων απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους εκπροσώπους αναγνωρισμένων φορέων συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών και προσφύγων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο  να δηλώσουν συμμετοχή στο ΣΕΜΠ.

Όσοι από τους παραπάνω θέλουν, μπορούν να καταθέσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής τους, αναγράφοντας σε αυτή τα πλήρη στοιχεία των εκπροσώπων του φορέα/συλλόγου τους (τηλέφωνα επικοινωνίας, δνση, email)  μέχρι 15 Νοεμβρίου 2019,  είτε αυτοπροσώπως στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης – γραφείο Πρωτόκολλου του Δήμου Λαμιέων, είτε μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα τηλέφωνα: 22313-51038 (Νιάνιος  Σπυρίδων) και 22313 51019 (Αποστολοπούλου Αφροδίτη)