Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μία 11αδα έργα ενεργειακής αναβάθμισης στη Στερεά – Ποιο θα γίνει στο Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 12:45 Μία 11αδα έργα ενεργειακής αναβάθμισης στη Στερεά – Ποιο θα γίνει στο Δήμο Λαμιέων

7 εκατομμύρια ευρώ ο συνολικός προϋπολογισμός….

Αναρτήθηκε στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ ο οριστικός πίνακας κατάταξης των αξιολογημένων προτάσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για «Έργα αναβάθμισης της ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας σε Δημόσια κτίρια», προϋπολογισμού 6.899.326,00€.

Στην 11αδα των έργων που περιλαμβάνονται στον πίνακα βρίσκεται ένα του Δήμου Λαμιέων, τρία του Δήμου Ορχομενού, ένα του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, Σκύρου, Θηβαίων και Δελφών*, ένα έργο της Περιφέρειας που αφορά το Νοσοκομείο Καρπενησίου και ένα για το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας*.

Για την πόλη της Λαμίας το έργο που εγκρίθηκε είναι η ενεργειακή αναβάθμιση του σχολικού συγκροτήματος 1ου και 17ου Δημοτικών Σχολείων και του 17ου Νηπιαγωγείου στα Γαλανέικα.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς και υλοποιούμε τον προγραμματισμό των προηγούμενων ετών. Σειρά έχουν τα έργα ενεργειακής αναβάθμισης των δημόσιων κτιρίων μας, σύμφωνα με τις προτάσεις των Δήμων της Περιφέρειάς μας. Έργα που οδηγούν στην περαιτέρω εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας,  καθώς και τη βελτίωση του ενεργειακού αποτυπώματος κτιρίων,  που έχουν να κάνουν με τη δημόσια ζωή και της καθημερινότητάς μας».

Δείτε τον πίνακα με όλα τα έργα: