Σύλληψη διακινητή ηρωίνης στη Λιβαδειά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 17:25 Σύλληψη διακινητή ηρωίνης στη Λιβαδειά

Χειροπέδες σε παρέα με λαθραίο καπνό…

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (04-11-2019) στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 49χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του με το οποίο κινούνταν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες, έτοιμες προς πώληση, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα και το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ, προερχόμενο από τη πώληση των ναρκωτικών.

Επίσης την ίδια ημέρα και περίπου την ίδια ώρα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, τέσσερις (4) αλλοδαποί ηλικίας 57, 51, 40 & 36 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε η συγκεκριμένη παρέα, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν εννέα (9) πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους 652 γραμμαρίων.

Την προανάκριση και στις δύο περιπτώσεις διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση