Cinepolis Γαλαξίας: Από σήμερα το «Δόκτωρ Ύπνος» - Κερδίστε προσκλήσεις!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 10:25 Cinepolis Γαλαξίας: Από σήμερα το «Δόκτωρ Ύπνος» - Κερδίστε προσκλήσεις!

H συνέχεια της θρυλικής ταινίας τρόμου «Η Λάμψη», βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Στίβεν Κίνγκ. Η ταινία ακολουθεί τον Ντάνι, σαράντα χρόνια μετά την τραυματική διαμονή του στο ξενοδοχείο Overlook.

Οι προβολές του «Δόκτωρ Ύπνος» ξεκινούν από την Πέμπτη (7/11)

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή του «Doctor Sleep».
 
Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά το μεσημέρι της Πέμπτης (7/11) από το LR.
 
Ώρες προβολής στις 6:45΄ το απόγευμα και στις 10:00΄ το βράδυ.
 
Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν την ημερομηνία και ώρα προβολής που εκείνοι επιθυμούν για να δουν την ταινία.
 
 

 

«Δόκτωρ Ύπνος» από τον Στίβεν Κινγκ

Περίληψη

Ο Νταν Τόρανς (Γιούαν ΜακΓκρέγκορ) εξακολουθεί να υποφέρει από το ψυχολογικό τραύμα που υπέστη ως παιδί στο ξενοδοχείο Overlook. Προσπαθεί να βρει την εσωτερική του ηρεμία, μέχρι που συναντά την Άμπρα (Κάιλι Κουράν), μία θαρραλέα νεαρή κοπέλα που διαθέτει, όπως κι αυτός, το υπερφυσικό χάρισμα γνωστό ως "λάμψη". Η Άμπρα ζητά απελπισμένα τη βοήθειά του προκειμένου να πολεμήσει την ανελέητη Ρόουζ (Ρεμπέκα Φέργκιουσον), αρχηγό μιας συμμορίας δαιμόνιων δολοφόνων, που αναζητούν ανθρώπους προικισμένους με υπερφυσικές ιδιότητες, προκειμένου να «καταναλώσουν» την αύρα τους και να γίνουν αθάνατοι. Δημιουργώντας μια απρόσμενη συμμαχία, ο Νταν και η Άμπρα ξεκινούν έναν αγώνα ζωής και θανάτου εναντίον της Ρόουζ. Η αθωότητα και το χάρισμα της Άμπρα κάνουν τον Νταν να χρησιμοποιήσει, για πρώτη φορά, τις δικές του δυνάμεις, ν’ αντιμετωπίσει τους φόβους του, που θα φέρουν στην επιφάνεια φαντάσματα του παρελθόντος.

Σκηνοθεσία: Μάικ Φλάναγκαν
Ηθοποιοί: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Κάιλι Κουράν, Καρλ Λάμπλι, Ζαν ΜακΚλάρνον, Έμιλι Άιλιν Λιντ, Μπρους Γκρίνγουντ, Τζόσελιν Ντόναχιου, Κλιφ Κέρτις, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ
 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας
 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση