Λαμία: Οι «γνωστοί - άγνωστοι» της πλατείας Πάρκου ξαναχτύπησαν

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 08:22 Λαμία: Οι «γνωστοί - άγνωστοι» της πλατείας Πάρκου ξαναχτύπησαν

Αυτή τη φορά μέρα μεσημέρι έσπασαν τον αυτόματο πωλητή εισιτηρίων των Αστικών Συγκοινωνιών Λαμίας....

Η παραβατικότητα συγκεκριμένων ομάδων στην πλατεία Πάρκου είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη εδώ και πάρα πολύ καιρό. Το κακό είναι ότι ενώ όλοι το παραδέχονται κανείς δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση. Αντιθέτως όσο υπάρχει αυτή η ανοχή τα κρούσματα αυξάνονται....

Χθες για μια ακόμη φορά ένας αυτόματος πωλητής, στο κέντρο της πόλης μας στην πλατεία Πάρκου, έγινε αντικείμενο δολιοφθοράς και μάλιστα μέρα μεσημέρι.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο των Αστικών Συγκοινωνιών Λαμίας Νίκο Γούλα δήλωσε στο LamiaReport:

«Τα μηχανήματα αυτά τα οποία είναι προς εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της πόλη μας έχουν γίνει αρκετές φορές στόχος επιθέσεων με σκοπό την κλοπή η τη δολιοφθορά. Είναι κρίμα να δημιουργούνται τέτοια περιστατικά μέρα μεσημέρι στην πιο πολυσύχναστη πλατεία της πόλης μας. Πρόσφατα όλοι οι πωλητές είχαν ανακατασκευαστεί πλήρως καθώς και όλος ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός τους είχε εκσυγχρονιστεί. Ευελπιστώ αυτός που το έπραξε αυτό είτε για μαγκιά είτε για οποιαδήποτε άλλο λόγο να καταλάβει ότι στέρησε από τους συμπολίτες του μια υπηρεσία η οποία για αυτούς είναι χρήσιμη, αλλά γι αυτόν ίσως όχι....», είπε ο κ. Γούλας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η ζημιά κοστολογείται πάνω από 2.000€ και ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ δεσμεύτηκε ότι θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό.

«Η αποκατάσταση της ζημιάς θα γίνει όσο πιο άμεσα μπορούμε και ζητούμε την κατανόηση των επιβατών μας μέχρι την πλήρη επαναλειτουργία του αυτόματου πωλητή...», τόνισε ο Νίκος Γούλας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση