Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σταϊκούρας: «Ηρεμία…»!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 17:08 Σταϊκούρας: «Ηρεμία…»!

Τι λέει στους «ανησυχούντες» για το Τμήμα Λογοθεραπείας ο υπουργός Οικονομικών…

Δελτίο τύπου, σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του Τμήματος Λογοθεραπείας με έδρα τη Λαμία κι άλλων 37 Τμημάτων που είχε εξαγγείλει ο προηγούμενος υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου για το ακαδημαϊκό έτος 2020 - 2021, εξέδωσε ο υπουργός Οικονομικών και βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο κ. Σταϊκούρας συνιστά «ηρεμία στους ανησυχούντες», όπως περιγράφει όσους άσκησαν κριτική σχετικά με την παραπάνω ενέργεια της νυν υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως.

«Στις διάσπαρτες σημερινές αιτιάσεις, που από ορισμένες πλευρές διανθίζονται με ψευδείς κορώνες, σχετικά με το τμήμα Λογοθεραπείας στη Λαμία, που είχε ιδρυθεί εντελώς πρόχειρα από την προηγούμενη Κυβέρνηση στο τέλος του πολιτικού της βίου, σημειώνονται τα εξής:

1ον. Το τμήμα δεν είχε κανένα μέλος ΔΕΠ.

2ον. Το τμήμα δεν είχε υλικοτεχνικές υποδομές.

3ον. Το τμήμα δεν είχε εισαχθέντες φοιτητές.

Άρα δεν υπήρχε κανένας προγραμματισμός και καμία προετοιμασία για τη λειτουργία του εν λόγω τμήματος κατά την τρέχουσα ακαδημαϊκή περίοδο.

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως, διαβεβαιώνει ότι το εν λόγω τμήμα, όπως και όλα της κατηγορίας του, επαναξιολογούνται με ακαδημαϊκά κριτήρια. 

Οι φύλακες έχουν γνώση.

Στους ανησυχούντες συνιστάται ηρεμία.»