Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρεις συλλήψεις για ρευματοκλοπή στην Ανθήλη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 08:30 Τρεις συλλήψεις για ρευματοκλοπή στην Ανθήλη

Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 47 άτομα και 11 οχήματα...

Τα αποτελέσματα από τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας στην περιοχή όπου μένουν Ρομά στην Ανθήλη, έδωσε στη δημοσιότητα το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, ενώ κατά τη διάρκεια αυτής, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 47 άτομα και 11 οχήματα και βεβαιώθηκαν τέσσερις (4) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επίσης από τους αστυνομικούς, μαζί με κλιμάκιο τεχνικών υπαλλήλων του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., σε νομότυπο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 39, 42 & 60 ετών, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.  

Ειδικότερα, κατελήφθησαν να τροφοδοτούν παράνομα τις οικίες τους, υπογείως και εναέρια με ηλεκτρικό ρεύμα, χρησιμοποιώντας καλώδια τα οποία ήταν συνδεδεμένα σε στύλους δικτύου χαμηλής τάσης της Δ.Ε.Η.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Σύμφωνα με το ίδιο ενημερωτικό, οι συγκεκριμένες δράσεις αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.