Λαμία: Τραυματίστηκε όταν έπεσε σε χαντάκι με λάσπη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 08:12 Λαμία: Τραυματίστηκε όταν έπεσε σε χαντάκι με λάσπη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δύσκολη διάσωση τραυματία το πρωί στη Λυγαριά - Έπεσε σε χαντάκι με λάσπη - Τον βρήκαν μια ώρα μετά…

Σε εφιάλτη μετατράπηκε ο πρωινός περίπατος ενός 61χρονου κατοίκου της Λυγαριάς Λαμίας.

Γύρω στις 6:30’ το πρωί της Δευτέρας (11/11) πριν καλά – καλά ξημερώσει, ο άνθρωπος βγήκε να περπατήσει γύρω από το χωριό.

Σε ένα σημείο όμως όπου τα νερά έχουν «φάει» το έδαφος, τα χώματα υποχώρησαν με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος μεγαλύτερο από 1,5 μέτρο μέσα στο χαντάκι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Ο άτυχος 61χρονος από το πέσιμο υπέστη κατάγματα, ενώ ήταν "κολλημένος" μέσα στις λάσπες, αδυνατώντας να κουνηθεί.  Άρχισε λοιπόν να καλεί σε βοήθεια, ωστόσο ήταν πολύ νωρίς για να υπάρχουν περαστικοί, ενώ και το πιο κοντινό σπίτι ήταν σε αρκετή απόσταση.

Για καλή του τύχη κάποιοι αλλοδαποί εργάτες Αλβανικής υπηκοότητας ετοιμαζόντουσαν λίγο πριν τις 7:30’ να βγουν να μαζέψουν ελιές και άκουσαν τις φωνές του. Ενδεικτικό της κατάστασης που είχε περιέλθει ο τραυματίας, δεν τον εντόπισαν αμέσως, καθώς ήταν στην κυριολεξία βουτηγμένος μέσα στις λάσπες.

Τελικά οι σωτήρες του, αφού τον εντόπισαν αμέσως προσπάθησαν να τον βγάλουν χωρίς ωστόσο να είναι εύκολο κάτι τέτοιο. Συγχρόνως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, αλλά και την Πυροσβεστική να βοηθήσει στην ανάσυρσή του.

Όλοι μέσα στις λάσπες, κατόρθωσαν λίγο μετά τις 8:00’ να βάλουν τον 61χρονο στο φορείο προκειμένου να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη διάσωση που είχε και αντίπαλο το χρόνο, καθώς ο τραυματίας εκτός από τα κατάγματα, ήταν φανερό ότι είχε υποστεί και υποθερμία.

Δείτε τι είπαν στο LamiaReport οι άνθρωποι που εντόπισαν τον 61χρονο:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση