Ναρκωτικά, λαθραίος καπνός και παράνομα όπλα στην ημερήσια διάταξη της ΓΕΠΑΔ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 19:00 Ναρκωτικά, λαθραίος καπνός και παράνομα όπλα στην ημερήσια διάταξη της ΓΕΠΑΔ Στερεάς

Πέντε συλλήψεις την Κυριακή…

Στη σύλληψη πέντε ανδρών (τέσσερις Έλληνες και ένας αλλοδαπός), προχώρησαν την Κυριακή (10/11) οι αστυνομικές υπηρεσίες της ΓΕΠΑΔ Στερεάς, για περιπτώσεις που κατά περίπτωση αφορούσαν, παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, όπλων και τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες σε περιοχές της Θήβας Βοιωτίας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο (2) άτομα, ένας 35χρονος διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένας 42χρονος αλλοδαπός, καθώς μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε νάιλον συσκευασία που περιείχε 200 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.

Επίσης αστυνομικοί της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας συνέλαβαν έναν 18χρονο, που είχε επάνω του μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

Τέλος το βράδυ της ίδιας ημέρας είχαμε δύο ακόμη συλλήψεις στη Λιβαδειά και τη Θήβα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών. Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη ανήλικος ο οποίος είχε μαζί του μια αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και στη δεύτερη ένας 40χρονος που είχε στην κατοχή του μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ) η οποία και κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση