Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρουμάνες «σήκωσαν» σούπερ μάρκετ στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 10:05 Ρουμάνες «σήκωσαν» σούπερ μάρκετ στη Λαμία

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. από την ποσότητα των κλοπιμαίων που είχαν κατορθώσει να αφαιρέσουν οι επιτήδειες με τον ομοεθνή συνεργό τους…

Στα χέρια των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, έπεσαν το μεσημέρι της Δευτέρας (11/11) τρεις Ρουμάνοι, ένας άνδρας 22 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 21 και 19 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπές από σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα οι συλληφθέντες είχαν εισέλθει το πρωί σε κατάστημα σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και χρησιμοποιώντας ακόμη και ένα παιδικό καροτσάκι, αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα αξίας περίπου 800 ευρώ.

Η μία εκ των δυο δράστιδων επιχείρησε στη συνέχεια να βουτήξει κι άλλα προϊόντα από έτερο σούπερ μάρκετ που βρίσκεται περιφερειακά της πόλης, πλην όμως έγινε αντιληπτή από τους υπεύθυνους και η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψή της.

Στη συνέχεια και κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκαν οι άλλοι δύο να κινούνται με ένα αυτοκίνητο έξω από τρίτο σούπερ μάρκετ. Εκεί οι αστυνομικοί μετά από έλεγχο διαπίστωσαν το μέγεθος της πρωινής λείας της «παρέας» και δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Οδοντόκρεμες, φρουτόκρεμες, τζελ, καφέδες και πολλά ακόμη προϊόντα βρισκόντουσαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Σε βάρος των τριών Ρουμάνων σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία από την Ασφάλεια Λαμίας που διενήργησε την προανάκριση και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.