Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύο συλλήψεις στη Λαμία για ηρωίνη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 12:12 Δύο συλλήψεις στη Λαμία για ηρωίνη

Τέσσερις ακόμη συλλήψεις για ναρκωτικά στην Περιφέρεια…

Συνελήφθησαν, την Δευτέρα (11-11-2019) πρωινές και βραδινές ώρες, σε περιοχές της Λαμίας, δύο (2) Έλληνες ηλικίας 28 & 37 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι συλλήψεις τους πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Κι άλλες συλλήψεις για ναρκωτικά

Συλλήψεις για ναρκωτικά όμως είχαμε τη Δευτέρα τόσο στη Χαλκίδα, όσο και στη Θήβα.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

• Από αστυνομικούς της Ομάδας Γ’ ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης  Χαλκίδας, ένας 35χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης. 

• Από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, δύο νέοι 25 και 26 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. 

• Από τη Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 46χρονος, που είχε στην κατοχή του και κατασχέθηκε αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. 

Τα αντίστοιχα Τμήματα Ασφάλειας Χαλκίδας και Θηβών διενήργησαν την προανάκριση στις παραπάνω υποθέσεις.