Ημερίδα για την Ασφάλεια του Διαδικτύου στους μαθητές Μακρακώμης και Σπερχειάδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 19:38 Ημερίδα για την Ασφάλεια του Διαδικτύου στους μαθητές Μακρακώμης και Σπερχειάδας

Ομιλητής ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βασίλης Παπακώστας…

Ενδιαφέρουσες ομιλίες με θέμα την «Ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο» για τους μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου, διοργανώνει το ΑΤ Σπερχειάδας την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου σε Μακρακώμη και Σπερχειάδα.

Είναι μια πρωτοβουλία του Διοικητή του ΑΤ Γιώργου Σταθοκώστα, σε συνεννόηση με τον Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικού Διευθυντή Βασίλη Παπακώστα.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη προκειμένου να την παρακολουθήσουν όλοι μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δυτικής Φθιώτιδας.

Στις 10:00’ το πρωί η παρουσίαση από τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα γίνει στο Γυμνάσιο – Λύκειο Μακρακώμης για τα παιδιά του Σχολείου και του ΕΠΑΛ Μακρακώμης.

Στις 12:00’ η παρουσίαση θα μεταφερθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα» στη Σπερχειάδα για τους μαθητές του Γυμνασίου – Λυκείου της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης παρουσίασης θα γίνει και απονομή τιμητικής πλακέτας στον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο οποίος και κατάγεται από τον Άγιο Γεώργιο του Δήμου Μακρακώμης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση