Συνήλθε από το κώμα ο 27χρονος που ξυλοκοπήθηκε έξω από μπαρ στα Παλιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 08:35 Συνήλθε από το κώμα ο 27χρονος που ξυλοκοπήθηκε έξω από μπαρ στα Παλιά

1,5 μήνα στη ΜΕΘ έδινε μάχη γαι τη ζωή του. Σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη αν είναι αναστρέψιμα τα προβλήματα...

Διασωληνωμένος, σε κωματώδη κατάσταση, έμεινε για ενάμιση μήνα στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου, ένας 27χρονος που ξυλοκοπήθηκε έξω από νυχτερινό κέντρο εστα Παλιά, επειδή… ούρησε σε κοντινή απόσταση από το μπαρ μόλις βγήκε από αυτό έχοντας καταναλώσει αρκετό αλκοόλ.

Σύμφωνα με τη "ΘΕΣΣΑΛΙΑ", πήρε εξιτήριο αφού πριν λίγα 24ωρα άνοιξε τα μάτια του από το κώμα και ανέκτησε την επαφή με το περιβάλλον χωρίς ωστόσο να μπορεί να διαπιστωθεί εάν τα κινητικά προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν. Αμέσως διακομίσθηκε σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Στις 30 Σεπτεμβρίου σημειώθηκε η επίθεση. Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν δύο αιματώματα που έφερε στον εγκέφαλο και έδωσε μάχη για να κρατηθεί  στη ζωή , ενώ ο φίλος του που ήταν μαζί του στο μπαρ και είδε τον ξυλοδαρμό υπέβαλε μήνυση κατά των μπράβων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση