Εντολή Εισαγγελέα Λαμίας: «Κανένας χωρίς κράνος...»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015 14:17 Εντολή Εισαγγελέα Λαμίας: «Κανένας χωρίς κράνος...»

Σαρωτικοί έλεγχοι και μπλόκα της αστυνομίας για κράνος στη Λαμία και όλη τη Φθιώτιδα...

Αυστηρή εντολή έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Νικήτας Θεολογίτης προς την Αστυνομική Δ/νση και την Τροχαία για το θέμα της μη χρήσης κράνους από τους δικυκλιστές.

«Κανένας χωρίς κράνος...», είναι η εντολή του Εισαγγελέα. Αφορμή για την εντολή αυτή στάθηκαν τα δυο πρόσφατα θανατηφόρα τροχαία.

Το ένα έγινε στην οδό Τυμφρηστού, όπου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με μηχανάκι ένας 49χρονος οικογενειάρχης από τη Λαμία (διαβάστε σχετικά)

Το άλλο έγινε δυο ημέρες μετά στη Σπερχειάδα, όπου επίσης με μηχανάκι σκοτώθηκε ένας 43χρονος πατέρας 3 παιδιών (διαβάστε σχετικά)

«Δεν είναι δυνατόν να χάνονται τόσο άδικα ανθρώπινες ζωές...», φέρεται να είπε ο κ. Θεολογίτης στους αστυνομικούς ζητώντας να εφαρμοστεί αυστηρά ο νόμος, αφού δυστυχώς εμείς οι δικυκλιστές δεν καταλαβαίνουμε από μόνοι μας ότι το κράνος σώζει ζωές.

Ας το φορέσουμε τότε γιατί ο "φόβος φυλάει τα έρμα" και γιατί το πρόστιμο είναι τσουχτερό, 350 ευρώ παρακαλώ, ενώ έχει και αφαίρεση διπλώματος για 10 ημέρες και 5 βαθμούς ποινής.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com