Εκδήλωση Αγάπης από τους εργαζομένους της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» προς το Μητροπολίτη Φθ/δας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 11:49 Εκδήλωση Αγάπης από τους εργαζομένους της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» προς το Μητροπολίτη Φθ/δας

«Η Εκκλησία μας και η χώρα μας, πρέπει να αισθάνονται περήφανες για την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ». Στήριξε και στηρίζει τους Έλληνες στις δοκιμασίες τους, στέκεται δίπλα σε κάθε άνθρωπο που υποφέρει ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής και θρησκείας. Είναι ένας υγιής Οργανισμός, ο οποίος έχει βγει αλώβητος από κάθε οικονομική και θεσμική κρίση, με τις απόλυτα διαφανείς διαχειριστικές διαδικασίες της».

Αυτά υπογράμμισε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών  στην ομιλία του  σε γεύμα που του παρέθεσαν οι εργαζόμενοι  του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, λίγα εικοσιτετράωρα πριν την Εθρόνισήου στην πόλη της Λαμίας.

Τον Ποιμενάρχη μας  κ. Συμεών συνόδευε  μελλοντικός  Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως μας Πανοσιολ.  Αρχιμ. Άγγελος Ανθόπουλος.

«Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ είναι ένα κίνημα αγάπης, ένα εργαλείο στα χέρια της Εκκλησίας και στα χέρια της κοινωνίας, πρόσθεσε, ο Σεβασμιώτατος,  το οποίο έρχεται να ξεκλειδώσει τις καρδιές, σε ανθρώπους πονεμένους, μοναχικούς, ανεγκεμένους και αυτή υπήρξε και θα είναι η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της μέσα στην Εκκλησία μας. Θεώρησα χρέος μου, κατέληξε ο Ποιμενάρχης μας, πριν φύγω για τη νέα μου διακονία, να έρθω να σας πω ένα ευχαριστώ, όχι να σας αποχαιρετίσω αλλά να σας προσκαλέσω να δουλέψουμε μαζί και στη Μητρόπολη Φθιώτιδος, διότι έχουμε κοινά βιώματα, κοινές εμπειρίες, κοινά οράματα και κοινές αγάπες. Η πιο σημαντική όμως  κοινή μας αγάπη είναι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος».

Ο Γενικός Διευθυντής  της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας στην προσφώνηση του αναφέρθηκε στην κοινή προσπάθεια με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος και πρόσθεσε:

«Δουλέψαμε μαζί για πάρα πολλά χρόνια σε ένα πνεύμα συνεργασίας και αγάπης. Σταθήκατε συμπαραστάτης μας σε όλες τις δυσκολίες και τις ευκολίες, κυρίως όμως μας βοηθήσατε στο να σταθούμε δίπλα  στους ανθρώπους που υποφέρουν. Ο Πρόεδρος μας, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος υπήρξε πάντα ο καθοδηγητής μας και αυτός ο συνδετικός κρίκος θα μας κρατάει πάντα ενωμένους».

Πηγή: Apostoli.gr

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση