Στην εκδήλωση για την ανασυγκρότησή του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία ο Γιάννης Σαρακιώτης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 09:33 Στην εκδήλωση για την ανασυγκρότησή του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία ο Γιάννης Σαρακιώτης

Με κεντρικούς ομιλητές την βουλευτή Επικρατείας και πρώην υπουργό Έφη Αχτσιόγλου και τον Δημήτρη Χατζησωκράτη…

Την εκδήλωση με θέμα «Η ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ – H αναγκαιότητα  δημιουργίας του προοδευτικού μετώπου», που διοργανώθηκε την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στη Λαμία, με κεντρικούς ομιλητές την πρώην Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και σημερινή Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Έφη Αχτσιόγλου και το στέλεχος της Προοδευτικής Συμμαχίας, Δημήτρη Χατζησωκράτη, χαιρέτισε ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδας, Γιάννης Σαρακιώτης.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ και η Οργάνωση Μελών Λαμίας  του ΣΥΡΙΖΑ  στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στην πλατεία Διάκου της  Λαμίας.

Στην εισαγωγική τοποθέτηση του, έκανε λόγο για την υποχρέωση του οργανωτικού μηχανισμού να αγκαλιάσει την δημοκρατική και προοδευτική έκφραση, που στήριξε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, όπως άλλωστε φάνηκε τόσο στη Φθιώτιδα, όσο και στην επικράτεια.

Υπογράμμισε ότι πρέπει να χτιστεί αμφίδρομη, διαδραστική, συμμετοχική και συνάμα ουσιαστική σχέση με τους πολίτες, μέσω της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, για αυτό και προέτρεψε τους υποστηρικτές και φίλους του κόμματος στη χρήση και διάδοση της πλατφόρμας του www.isyriza.gr , δηλώνοντας εμφατικά ότι: «ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι ο κόσμος του, οι ανησυχίες και οι προσδοκίες του».

Τέλος, χαρακτήρισε ως επιτακτική ανάγκη την ενεργή δράση και συμμετοχή, που κατά τον κ. Σαρακιώτη θα καθορίσει τη μελλοντική πορεία της Χώρας, μιας και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «σήμερα η ίδια καλείται να αντέξει απέναντι στην παλινόρθωση ενός συστήματος εξουσίας που μετά από 4,5 χρόνια επιχειρεί να εμπεδώσει μία καθεστωτική αντίληψη στον τόπο».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση