Ληστές «χτύπησαν» μέρα μεσημέρι σε χωριό της Υπάτης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 08:05 Ληστές «χτύπησαν» μέρα μεσημέρι σε χωριό της Υπάτης

Έριξαν κάτω τον παππού και του πήραν  3.000€! Έπιασαν τον έναν αναζητείται ο δεύτερος…

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο ένας εκ των δύο αδίστακτων δραστών που το μεσημέρι της Κυριακής 10 Νοεμβρίου μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου στο Αργυροχώρι Υπάτης και με την άσκηση σωματικής βίας του απέσπασαν 3.000 ευρώ.

Πρόκειται για γνωστούς Ρομά, ηλικίας 27 και 30 ετών τα στοιχεία των οποίων ταυτοποιήθηκαν μετά τη σχετική έρευνα της Ασφάλειας Λαμίας που σχημάτισε και τη δικογραφία.

Για τους δράστες εκδόθηκαν από τον Ανακριτή Λαμίας, εντάλματα σύλληψης και το  μεσημέρι της Τετάρτης (13/11) εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, ο 27χρονος, ενώ ο 30χρονος εξακολουθεί και αναζητείται.

Οι δύο δράστες εισήλθαν στο σπίτι του ηλικιωμένου μέρα μεσημέρι και δε δίστασαν να χρησιμοποιήσουν βία προκειμένου να του αποσπάσουν το σημαντικό ποσό των 3.000 ευρώ. Τον ακινητοποίησαν ρίχνοντάς τον κάτω και έσπευσαν στη συνέχεια να εξαφανιστούν..

Ο συλληφθείς με την κακουργηματική κατηγορία της ληστείας κατά συναυτουργία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση