Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Τους έπιασαν με τα ναρκωτικά στη μοτοσυκλέτα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 08:03 Λαμία: Τους έπιασαν με τα ναρκωτικά στη μοτοσυκλέτα

Στη σύλληψη δύο 34χρονων προχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης (13-11-2019) αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, για κατοχή ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο σε περιοχή της Λαμίας τους συλληφθέντες, οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και βρήκαν επάνω τους και κατάσχεσαν:

• αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης και

• δύο (2) αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητες βουπρενορφίνης.

Την προανάκριση διενήργησε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Κι άλλες συλλήψεις

Συλλήψεις για ναρκωτικά όμως είχαμε την Τετάρτη και στη Χαλκίδα.

Ειδικότερα, συνελήφθη ένας 19χρονος, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας  ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. 

Επίσης, συνελήφθη ένας 31χρονος, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση και στις δύο περιπτώσεις διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Τέλος, συνελήφθη  αργά το απόγευμα στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 44χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς