Λαμία: Νεαρός ρομά χτύπησε με ξύλο στο πρόσωπο γνωστό επαγγελματία για να τον ληστέψει

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 08:24 Λαμία: Νεαρός ρομά χτύπησε με ξύλο στο πρόσωπο γνωστό επαγγελματία για να τον ληστέψει

Ο επίδοξος ληστής ήταν κρυμμένος και τον αιφνιδίασε χτυπώντας τον στο πρόσωπο με ένα ξύλο, ωστόσο δεν κατάφερε να τον ληστέψει και τράπηκε σε φυγή - Τι είπε στο LamiaReport o επαγγελματίας που δέχτηκε την επίθεση.

Η απόπειρα ληστείας εγινε το απόγευμα της Πέμπτης στη βόρεια πλευρά της πόλης σε υπαίθριο πάρκινγκ επιχείρησης, την ώρα που ο γνωστός επαγγελματίας πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του.

«Ήταν την ώρα που σουρούπωνε. Κρατούσα ένα φάκελο στα χέρια και μιλούσα στο κινητό, βαδίζοντας προς το αυτοκίνητό μου, που ήταν στο πάρκινγκ. Ξαφνικά πετάγεται από το πουθενά ένας νεαρός ρομά και με χτυπάει με δύναμη στο πρόσωπο με ένα ξύλο που κρατούσε. Δεν πρόλαβα να δω καλά τι ήταν αυτό που κρατούσε. Κάτι σαν ρόπαλο. Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που σκοτείνιασαν όλα γύρω μου. Κράτησα όμως την ψυχραιμία μου και άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου. Ο ληστής που προφανώς ήθελε να αρπάξει το φάκελο και το κινητό, όταν είδε ότι εγώ δεν έπεσα κάτω και ότι μπαίνω στο αυτοκίνητο το έβαλε στα πόδια. Έτρεχαν αίματα στο πρόσωπό μου και αφού ενημέρωσα τηλεφωνικά τη γυναίκα μου, πήγα σε ένα φαρμακείο για να περιποιηθούν το τραύμα μου....»

Γιατί δεν ενημέρωσα την αστυνομία

Δυστυχώς η κατάσταση με τους ρομά στην περιοχή της Λαμίας έχει ξεφύγει εντελώς, με αποτέλεσμα οι πολίτες να έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους απέναντι στις Αρχές. Ο επαγγελματίας που δέχτηκε την επίθεση δεν ενημερωσε την αστυνομία, γιατί όπως μας είπε την άλλη μέρα ο νεαρός ρομά θα ήταν πάλι έξω.

«Έχουμε αγανακτήσει με αυτή την κατάσταση. Προχθές πήγαν να ληστέψουν μια γυναίκα στο υπόγειο σούπερ μάρκετ. Έγινε τίποτα; Τους πιάνουν και τους αφήνουν. Ο κόσμος φοβάται για αντίποινα και έτσι αφού βλέπει την ατιμωρησία και τον ανοχή, που υπάρχει απέναντί τους, τις περισσότερες περιπτωσεις δεν τις καταγγέλλει. Δεν έχει κανένα νόημα να το κάνω, αφού δυστυχώς ξέρω εκ των προτέρων το αποτέλεσμα....», είπε στο LamiaReport φανερά απογοητευμένος ο επαγγελματίας που δέχτηκε την επίθεση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση