«Μαζί για το Παιδί» και τον έφηβο… (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 20:55 «Μαζί για το Παιδί» και τον έφηβο… (ΦΩΤΟ)

Ημερίδα της Εθελοντικής Ένωσης στη Λαμία σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό Εκπολιτιστικό & Επιμορφωτικό Σύλλογο Ν. Άμπλιανης Λαμίας «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ».

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Εφηβεία – Κατανόηση και Προβληματισμοί», διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής (17/11) στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός & Επιμορφωτικός Σύλλογος Ν. Άμπλιανης Λαμίας «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» σε συνεργασία με την Εθελοντική Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» και το Δήμο Λαμιέων.

Το Θέατρο γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που θέλησε να ενημερωθεί για την πιο ευαίσθητη ίσως ηλικία που διαμορφώνει χαρακτήρα στο νέο άνθρωπο και να κατανοήσει τη σκέψη του και τις ανησυχίες του.

Επιστήμονες από το χώρο της ψυχικής υγείας προσέγγισαν με απλό και κατανοητό τρόπο το θέμα, αποσπώντας τα θετικά σχόλια του κοινού. Ειδικότερα για το θέμα μίλησαν οι, Μπαρτσόκας Χρήστος, Καθηγητής Παιδιατρικής – Παιδίατρος, Κυμπουρόπουλος Στέλιος, Ψυχίατρος – Ευρωβουλευτής, Γιώτας Νικόλαος, Κοινωνικός Λειτουργός – Ψυχοθεραπευτής, Ταγκούλη Ευδοκία, Παιδοψυχίατρος - Επιμ. Α' Ε.Σ.Υ., Ντρέ Βασιλική, Επισκέπτρια Υγείας, Μιχελή Μαρία-Αγγελική, Ιατρός – Νευρολόγος, Παπαγεωργίου Γεωργία, Ψυχολόγος Ειδικής Αγωγής.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι κυρίες, Μαρτίνου Μπαρτσώκα Μαρίνα και Μαρτίνου Αλεξάνδρα, Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Η πρόεδρος του Συλλόγου «Η Αγία Παρασκευή» Μίνα Γαληροπούλου βράβευσε την κα Μαρίνα Μαρτίνου Μπαρτσώκα για την προσφορά της προς τον σύλλογο.

Χαιρετισμό τέλος απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Κυρμανίδης και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο καθηγητής Βαγγέλης Στεφανής.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από την εκδήλωση:


Προσαρμοσμένη αναζήτηση