«Έφυγε» ο Γιάννης Λούκας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 08:12 «Έφυγε» ο Γιάννης Λούκας

Σήμερα το μεσημέρι η κηδεία του στο Φραντζή Λαμίας....

Μία πολύ δυσάρεστη είδηση για την κοινωνία της Λαμίας, είναι αυτή της απώλειας του άλλοτε Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Φθιώτιδας και των Ζαχαροπλαστών Γιάννη Λούκα.

Σε ηλικία 64 ετών έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σκορπώντας τη θλίψη σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά.

Υπήρξε από τους πιο δραστήριους και ενεργούς πολίτες, αναπτύσσοντας έντονη συνδικαλιστική δράση η οποία ουδέποτε χρωματίστηκε από παρατάξεις ή κόμματα. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος και στη συνέχεια επί τρεις θητείες Πρόεδρος της ΟΕΒΕ από την οποία παραιτήθηκε λόγω συνταξιοδότησης, ενώ το ΔΣ τον τίμησε με την ανακήρυξη του ως επίτιμο Πρόεδρο.

Παράλληλα διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου, ενώ υπήρξε και Πρόεδρος των Ζαχαροπλαστών, αφού αυτό ήταν το επάγγελμά του από παιδί, καταφέρνοντας να δημιουργήσει μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις του κλάδου στη Λαμία.

Για την ποιότητα του χαρακτήρα και το έργο του Γιάννη Λούκα θα μπορούσε κανείς να γράψει σελίδες και είναι αυτά τα στοιχεία που θα τον διατηρήσουν αθάνατο στη μνήμη των δικών του ανθρώπων και των φίλων του.

Αφήνει πίσω την πολυαγαπημένη γυναίκα του Ρούλα που στάθηκε μαζί με τα παιδιά τους, Λευτέρη και Γεωργία δίπλα του μέχρι την τελευταία στιγμή. Ευτύχησε επίσης πριν φύγει να δει και δύο χαριτωμένα εγγόνια που πήραν το όνομα του.

Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, στις 3:00'  το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Φραντζή Λαμίας.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στην Κιβωτό του Κόσμου.(Θα υπάρχει κουτί της Κιβωτού και στην Εκκλησία)

Από όλο το δυναμικό του LamiaReport εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση