Τον Κωστή Χατζηδάκη υποδέχτηκε ο Φορέας Εθνικού Δρυμού Οίτης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 15:29 Τον Κωστή Χατζηδάκη υποδέχτηκε ο Φορέας Εθνικού Δρυμού Οίτης

Την έδρα του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης, Κοιλάδας Σπερχειού και Μαλιακού Κόλπου, στα Λουτρά Υπάτης, επισκέφτηκε το Σάββατο 16/11 ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο Υπουργός ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο, Σπύρο. Ρίζο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό, σχετικά με τη λειτουργία του Φορέα Διαχείρισης, τις αρμοδιότητες αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε ο ρόλος του Φορέα Διαχείρισης στην προστασία του περιβάλλοντος και κυρίως στην περιφερειακή ανάπτυξη και πώς αυτός θα μπορούσε να βελτιωθεί.

Ακολούθησε ξενάγηση από το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης στο Κέντρο Ενημέρωσης του έργου LIFE «Διατήρηση Δασών και Δασικών Ανοιγμάτων Προτεραιότητας στον Εθνικό Δρυμό Οίτης και στο Όρος Καλλίδρομο της Στερεάς Ελλάδας» στην Υπάτη και σύντομος περίπατος στο μονοπάτι των Φαρμακίδων έξω από την Υπάτη.

Τέλος ο υπουργός επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Αγάθωνος και παρακάθισε σε γεύμα. «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά, ανυπέρβλητη τιμή και ιστορικό γεγονός για τον Φορέα Διαχείρισης η επίσκεψη του Υπουργού στην έδρα του Φορέα και την περιοχή μας», αναφέρει σε δελτίο τύπο ο Φ. Δ. Εθνικού Δρυμού Οίτης, Κοιλάδας Σπερχειού & Μαλιακού Κόλπου, ο οποίος ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook σχετικές φωτογραφίες από την επίσκεψη του υπουργού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση