Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Στυλίδας: Μέχρι την Τετάρτη οι δηλώσεις για την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 18:21 Δήμος Στυλίδας: Μέχρι την Τετάρτη οι δηλώσεις για την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης

Στο πλαίσιο συγκρότησης της νέας Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης για τη τρέχουσα δημοτική περίοδο ο Δήμος Στυλίδας καλεί:

• Τους άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους φορείς, οι οποίοι έχουν την έδρα τους ή διαθέτουν παράρτημα εντός διοικητικών ορίων του Δήμου και έχουν δραστηριότητες σχετικές με τον τουρισμό, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην εν λόγω Επιτροπή και να καταθέσουν αίτηση στην οποία να ορίζεται ο εκπρόσωπός τους καθώς και ο αναπληρωτής του, με τα αντίστοιχα στοιχεία επικοινωνίας (Δ/νση, τηλέφωνο, email).

• Όποιον δημότη επιθυμεί να συμμετέχει στην εν λόγω Επιτροπή και είναι εμπειρογνώμων σε θέματα Τουρισμού, να υποβάλλει ανάλογη αίτηση.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν, στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Στυλίδας ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία συμμετοχής, θα τεθεί υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Στυλίδας προκειμένου να ληφθεί σχετική απόφαση συγκρότησης.