Λαμία: Με βαριοπούλες «μπούκαραν» σε πρατήριο - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 08:07 Λαμία: Με βαριοπούλες «μπούκαραν» σε πρατήριο - Δείτε εικόνες

Ο καπνός αιφνιδίασε τους κλέφτες που έφυγαν χωρίς το χρηματοκιβώτιο - Διέλυσαν όμως τις τζαμαρίες…

Γυαλιά – καρφιά τα έκαναν οι κουκουλοφόροι δράστες που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/11) σε πρατήριο στον παράδρομο της εθνικής οδού στο ύψος της Ανθήλης.

Με βαριοπούλες έσπασαν τον προθάλαμο και ότι μεταλλικό τους εμπόδιζε για να εισέλθουν στο εσωτερικό του καταστήματος, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν για εκείνους το αναμενόμενο.

Αν και πρώτο μέλημά τους ήταν να εξουδετερώσουν το συναγερμό και τις κάμερες, εντούτοις αιφνιδιάστηκαν από τον καπνό που ενεργοποίησε το σύστημα ασφαλείας και άρχισαν να σπάνε όλες τις τζαμαρίες για να καθαρίσει ο χώρος.

Συγχρόνως επιχείρησαν να «σηκώσουν» το χρηματοκιβώτιο το οποίο αποδείχθηκε αδύνατο να βγει από τη θέση του και έτσι έφυγαν άπραγοι με λεία 200 ευρώ που βρήκαν στο ταμείο.

Πίσω τους όμως άφησαν υλικές ζημιές αρκετών χιλιάδων ευρώ όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

Για το συγκεκριμένο συμβάν ανέλαβε την προανάκριση η Ασφάλεια Λαμίας που εξετάζει το υλικό των καμερών κι άλλα στοιχεία που βρήκε στον περιβάλλοντα χώρο. Συγχρόνως μελετά τις κινήσεις των δραστών που ήταν σίγουρα πάνω από δύο ψάχνοντας ομοιότητες με την πρόσφατη διάρρηξη – κλοπή που συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο σε κοντινό πρατήριο. Τότε οι κουκουλοφόροι είχαν καταφέρει να αφαιρέσουν και το χρηματοκιβώτιο εκτός από τα 200 ευρώ που είχαν βρει και πάλι στο ταμείο.

Ελέγχεται επίσης αν συνδέονται και με τη διάρρηξη – κλοπή που έγινε μεταξύ 17ης και 18ης Νοεμβρίου σε γνωστή επιχείρηση με ανταλλακτικά και αυτοκίνητα, όπου οι δράστες εισέβαλαν σπάζοντας την κεντρική είσοδο με το όχημα που οδηγούσαν.

Στη συγκεκριμένη κλοπή η λεία τους ήταν ένα χρηματοκιβώτιο με έγγραφα, ένα ρολόι χειρός του ιδιοκτήτη και δύο φορολογικούς μηχανισμούς, συνολικής αξίας 1.300 ευρώ, ενώ η ζημιά που άφησαν πίσω τους ξεπερνάει τα 3.000 ευρώ.

Δείτε φωτογραφίες από τη διάρρηξη - κλοπή:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση