Σήμερα: Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφουν Πανούσης - Σταυρογιάννης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 07:52 Σήμερα: Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφουν Πανούσης - Σταυρογιάννης

Μνημόνιο Συνεργασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με το Δήμο Λαμιέων θα υπογράψει αύριο Δευτέρα 8 Ιουνίου ο αρμόδιος αναπληρωτής Υπουργός κ. Ιωάννης Πανούσης με το Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη.

Ο κ. Πανούσης θα βρεθεί στη πόλη μας προκειμένου να συμμετάσχει στην επιστημονική ημερίδα «Διαπολιτισμική Επιμόρφωση και Σεβασμός στη Διαφορετικότητα» που διοργανώνει το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου: «Διαπολιτισμική Επιμόρφωση των υπαλλήλων των Υπηρεσιών του πρώην Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και νυν Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κατά των διακρίσεων λόγω εθνικής καταγωγής, φύλου και χρώματος δέρματος».

Σκοπός της ημερίδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου επί της οδού Αινιάνων, είναι η παρουσίαση της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας του προγράμματος καθώς και η ανταλλαγή απόψεων για το ρόλο της διαπολιτισμικής επιμόρφωσης, του σεβασμού της διαφορετικότητας και την καταπολέμηση των διακρίσεων.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε επίσης:

Τι είπαν Πανούσης - Σταυρογιάννης στο Δημαρχείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com