Ο Δημήτρης Δρακάκης νέος πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 12:50 Ο Δημήτρης Δρακάκης νέος πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς

Επίσημα και με ΦΕΚ αναλαμβάνει ως Πρόεδρος στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ο γνωστός Λαμιώτης δικηγόρος Δημήτρης Δρακάκης, επιβεβαιώνοντας παλαιότερο ρεπορτάζ του LamiaReport.

Τα ονόματα του νέου 7μελους συμβουλίου με τους αναπληρωτές τους, δημοσιεύθηκαν στο φύλλο 985 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως και αναλαμβάνουν επίσημα καθήκοντα.

Ειδικότερα στο νέο ΔΣ είναι οι εξής:

1. Δρακάκης Δημήτριος δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον Κασιδόπουλο Πολύβιο, ελεύθερος επαγγελματίας.

2. Λουκάς Περικλής, οικονομολόγος, ως Αντιπρόεδρος Α, με αναπληρωτή τον Κάλλη Σωτήριο, ελεύθερος επαγγελματίας.

3. Ποταμιάς Σπυρίδων, ηλεκτρολόγος μηχανικός, ως Αντιπρόεδρος Β, με αναπληρωτή τον Κατσαρό Ευάγγελο, χημικός.

4. Τζέλα Αναστασία, δικηγόρος, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Παπιώτη Χρήστο, συνταξιούχο.

5. Στίγκα Ιουλία, νοσηλεύτρια ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Τσούτσικα Αγγελική, φιλόλογος.

6. Λάσπη Βασιλική, εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Τσώνου Κωνσταντίνα, ομοίως.

7. Αθανασιάδης Αθανάσιος, εκπρόσωπος των εργαζομένων του Κέντρου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Παπαθανασίου Θωμαή, ομοίως.

«Ερχόμαστε να επιτελέσουμε το καθήκον μας και να προσθέσουμε ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα αυτό», ήταν τα πρώτα λόγια του νέου Προέδρου Δημήτρη Δρακάκη στο LamiaReport, ο οποίος σημειώνει ότι με πλήρη ευθύνη αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα με στόχο να φέρει εις πέρας το κοινωνικό έργο του Κέντρου.

«Ευχαριστώ θερμά την Κυβέρνηση και ειδικότερα τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρώτο τη τάξει υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και την αρμόδια υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα – Μαρία Μιχαηλίδου για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου.

Σημειώνουμε ότι η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι 3ετης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση