Λαμία: Τι γυρεύει μια φωτεινή μπάλα στην πλατεία Ελευθερίας;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 12:03 Λαμία: Τι γυρεύει μια φωτεινή μπάλα στην πλατεία Ελευθερίας;

Τα φετινά Χριστούγεννα στη Λαμία θα έχουν «Χρώμα, γεύση, φως, μουσική…» και πολλές όμορφες εκπλήξεις, που φέρουν την υπογραφή της Αντιδημάρχου Πολιτισμού Αμαλίας Ποντίκα!!!

Μια ιδιαίτερη κατασκευή στήθηκε στο κέντρο της πλατείας Ελευθερίας από το Δήμο Λαμιέων, που φέτος στις γιορτές έχει βάλει στοίχημα να κάνει τους δημότες του πιο χαρούμενους και χαμογελαστούς.

Πρόκειται για μία χριστουγεννιάτικη μπάλα που θα γεμίσει με χρώμα και φως την κεντρική πλατεία σε πλήρη αρμονία με τον υπόλοιπο χριστουγεννιάτικο στολισμό που έχει ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες.

Σήμερα το απόγευμα έγινε το πρώτο δοκιμαστικό άναμμα και πραγματικά η εικόνα στην πλατεία Ελευθερίας έγινε γιορτινή και όσοι βρέθηκαν στο σημείο έτρεξαν να βγάλουν φωτογραφίες!!!

Στην πλατεία βρήκαμε την «υπεύθυνη» για τις φετινές εκδηλώσεις Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αμαλία Ποντίκα η οποία μας αποκάλυψε μόνο ένα κομμάτι του εορταστικού προγράμματος που ετοιμάζουν για τους δημότες και τους επισκέπτες της Λαμίας.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, χωρίς να έχει φέτος στη διάθεσή της το απαραίτητο budget, έχει βάλει τα δυνατά της για να μας αποδείξει ότι με φαντασία και σκληρή δουλειά μπορείς να κάνεις τους συμπολίτες σου, μικρούς και μεγάλους, να περάσουν τα καλύτερα Χριστούγεννα των τελευταίων ετών.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες και από την κατασκευή αλλά και από το δοκιμαστικό άναμμα:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση