Αυτοί είναι οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία - Τα ονόματα σε Στερεά και Θεσσαλία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 09:02 Αυτοί είναι οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία - Τα ονόματα σε Στερεά και Θεσσαλία

Ο Δημήτρης Κατσικονούρης στο ΠΓΝ Λάρισας, ο Θάνος Τσαντήλας σε Λιβαδειά και Θήβα, ο Δημήτρης Καρατσίκης στο Καρπενήσι, στη Χαλκίδα ο Βαγγέλλης Χατζημαργαρίτης.... 

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια επελέγησαν οι νέοι Διοικητές και αναπληρωτές Διοικητές των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. , μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεών τους, από την αρμόδια επιτροπή.

Για την 5η ΥΠΕ δύο ονόματα από τη Φθιώτιδα αναλαμβάνουν την τύχη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και των διασυνδεδεμένων ΓΝ Λιβαδειάς και ΓΝ Θηβών. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον άλλοτε υποδιοικητή της ΥΠΕ και πολιτευτή με τη Νέα Δημοκρατία Δημήτρη Κατσικονούρη, που αναλαμβάνει Διοικητής στο ΠΓΝ Λάρισας και τον δικηγόρο Θάνο Τσαντήλα που αναλαμβάνει τα Νοσοκομεία της Βοιωτίας.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, Διοικητής αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας, Δημήτρης Καρατσίκης.

Έκπληξη για κάποιους, αλλά όχι όσους γνώριζαν το παρασκήνιο, αποτελεί η μετακίνηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας Ευάγγελου Χατζημαργαρίτη στα διασυνδεδεμένα ΓΝ Χαλκίδας & ΓΝ-ΚΥ Καρύστου & ΓΝ-ΚΥ Κύμης, ως Διοικητής (πριν τη Λαμία ήταν Διοικητής στην Κύμη).

Η συγκεκριμένη μετακίνηση δημιουργεί κενό στη Λαμία, θέση που θα προκηρυχθεί μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του κ. Χατζημαργαρίτη. Χρέη Διοικητή θα εκτελεί ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΓΝ Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς.

Δείτε όλον τον πίνακα με τα ονόματα για την 5η ΥΠΕ:

5η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΥΠΕ)

5

Επισυνάπτονται και οι υπόλοιποι πίνακες, όπως ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Υγείας ανά υγειονομική περιφέρεια, με τους διοικητές και υποδιοικητές που αναλαμβάνουν καθήκοντα στα νοσοκομεία.

1η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΥΠΕ)

 

2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΥΠΕ)

 

3η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΥΠΕ)

 

4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΥΠΕ)

 

6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΥΠΕ)

7η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΥΠΕ)

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση