Του πέταξαν αυγό και τους ξυλοκόπησε με ρόπαλο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 08:26 Του πέταξαν αυγό και τους ξυλοκόπησε με ρόπαλο

Στο Νοσοκομείο δύο νεαροί μετά από συμπλοκή με εξοργισμένο οδηγό που αναζητείται…

«Δαρμένοι» στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας κατέληξαν προχθές βράδυ δύο νεαροί – μέλη παρέας, που σκέφθηκαν να αστειευτούν με διερχόμενο οδηγό.

Λίγο πριν τις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής (22/11) και στην πεζογέφυρα στην αρχή τnς οδού Φαρσάλων, κάτω από συνθήκες που ερευνά το Αστυνο­μικό Τμήμα Λάρισας, κάποιος από την παρέα των πέντε νεαρών φαίνεται πως πέταξε αυγό σε αυτοκίνητο που διερχόταν εκείνη την ώρα από την υπόγεια διάβαση.

Σύμφωνα με περιγραφές, οι νέοι τράπηκαν σε φυγή, με τον οδηγό χου Ι.Χ. ωστόσο, κυνηγώντας τους να προφταίνει τον έναν από τoυs πέντε νεαρούς, έναν 18χρονο και με ξύλινο μπαστούνι να του επιφέρει χτύπημα στο κεφάλι, με τους υπόλοιπους της παρέας να σοκάρονται από την αιμορραγία.

Πάνω στον καβγά, ο οδηγός -με το ξύλινο μπαστούνι, που είχε στην κατοχή του ένας από την ομάδα των νεαρών – χτύπησε επίσης έναν 17χρονο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο τoυs δύο νεαρούς, όπου διαπιστώθηκε όχι ο 17xpovos είχε τραυματισθεί ελαφρά και δεν απαιτήθηκε να νοσηλευθεί, ενώ ελαφρά τραυματίσθηκε στο κεφάλι και ο 18χρονος, στον οποίο και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο οδηγός του Ι.Χ. – σύμφωνα με πληροφορίες τns «Ε» – παραμένει άγνωστος, καθώς μετά τον καβγά αποχώρησε, ενώ αστυνομικοί χου Α.Τ. Λάρισας, που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν τους λόγους, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι ανήλικοι όταν πέταξαν το αυγό σε διερχόμενο αυτοκίνητο προκαλώντας την οργή χου οδηγού. Το Α.Τ. Λάρισας αναζητεί επίσης τον οδηγό, καθώς κατηγορείται για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Προσαρμοσμένη αναζήτηση