Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 08:10 Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα

Του το είχαν αφαιρέσει γιατί είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος. Στις 11 Δεκεμβρίου το Δικαστήριο όπου κατηγορούμενος είναι και ο 36χρονος που επέβαινε επίσης στο αμάξι.

Χωρίς δίπλωμα οδήγησης, αφού του είχε αφαιρεθεί λόγω μέθης, οδηγούσε το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, ο 45χρονος επιχειρηματίας, που συνελήφθη από την Αστυνομία για το σοβαρό τροχαίο με παράσυρση 49χρονης την Κυριακή (24/11) στην οδό Πολυμέρη στο Βόλο!

Η άτυχη γυναίκα έμεινε αιμόφυρτη στο έδαφος καθώς ο 45χρονος φρόντισε να εξαφανιστεί από το σημείο και τελικά μετφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έχοντας πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κάμερες παρακείμενου καταστήματος, κατέγραψαν τις πινακίδες του Mini Cooper, που οδηγούσε ο δράστης με συνοδηγό έναν 36χρονο, οι οποίοι και συνελήφθησαν μετά από έρευνες των αστυνομικών. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που άσκησε δίωξη σε βάρος του οδηγού για σωματική βλάβη από αμέλεια, εγκατάλειψη θύματος, και οδήγηση χωρίς δίπλωμα, καθώς του είχε αφαιρεθεί λόγω μέθης. Ο συνοδηγός διώκεται για παράλειψη προσφοράς βοήθειας στο θύμα.

Η δικάσιμος ορίστηκε για τις 11 Δεκεμβρίου, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Το σοβαρό τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, όταν η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τον κεντρικό δρόμο και το αυτοκίνητο την χτύπησε με δύναμη τινάζοντάς την σε απόσταση δέκα μέτρων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση