Λαμία: Λαμπάδιασε τρακτέρ σε αποθήκη - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 08:14 Λαμία: Λαμπάδιασε τρακτέρ σε αποθήκη - Δείτε εικόνες

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Συναγερμός σήμανε αργά το μεσημέρι της Κυριακής (1/12) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε αποθήκη με γεωργικά μηχανήματα στη Ροδίτσα Λαμίας.

Συγκεκριμένα ένα τρακτέρ το οποίο βρισκόταν κλεισμένο σε αποθήκη που βρίσκεται κοντά στο κέντρο ανακύκλωσης «Κατσιαβός» γύρω στις 4:00’ μμ πήρε φωτιά από άγνωστη αιτία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport νωρίτερα είχε χρησιμοποιηθεί για αγροτικές εργασίες και ο ιδιοκτήτης του το είχε αφήσει εκεί.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με πέντε οχήματα και δέκα πυροσβέστες, επενέβησαν και δεν επέτρεψαν στις φλόγες να επεκταθούν σε άλλον γεωργικό ελκυστήρα και μηχανήματα που βρισκόντουσαν εκεί, ωστόσο το τρακτέρ από το οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς.

Για τον ακριβή προσδιορισμό των αιτιών της πυρκαγιάς διενεργεί προανάκριση το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Το ευχαριστώ του ιδιοκτήτη στους πυροσβέστες

"Τα θερμά και ειλικρινή ευχαριστήριά μου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας, για την άμεση επέμβασή τους στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην αποθήκη μου στη Ροδίτσα" Β.Κ.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση