Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωρεάν ενημέρωση στο Κέντρο «Πρόσβασις» στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 15:10 Δωρεάν ενημέρωση στο Κέντρο «Πρόσβασις» στη Λαμία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3/12) το Κέντρο Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών «Πρόσβασις» σας παρέχει δωρεάν ενημέρωση για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης θεραπευτικής παρέμβασης στην αντιμετώπιση των δυσκολιών λόγου, μάθησης και συμπεριφοράς.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (International Day of Persons with Disabilities) καθιερώθηκε το 1992 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και τιμάται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου.

Κάθε χρόνο η μέρα αυτή δίνει ακόμα μια ευκαιρία στην κοινωνία να εστιάσει την προσοχή της στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής τους και υλοποιώντας μεταρρυθμίσεις που θα αναπτύξουν νέες προοπτικές για την κοινωνική τους ενσωμάτωση.

Ελάτε για ενημέρωση στο Κέντρο «Πρόσβασις» στη Λαμία.

Με αφορμή την ημέρα αυτή στο Κέντρο Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών «Πρόσβασις» σας παρέχουμε δωρέαν ημερήσια ενημέρωση για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης θεραπευτικής παρέμβασης στην αντιμετώπιση των δυσκολιών λόγου, μάθησης και συμπεριφοράς.

Στο Κέντρο μας παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες ειδικής αγωγής και ψυχικής υγείας, όπως, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση, μαθησιακή αποκατάσταση, ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική γονέων καθώς και Παιδοψυχιατρική αξιολόγηση, από εξειδικευμένη διεπιστημονική ομάδα, με πολυετή εμπειρία.

Για ραντεβού και οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα: 2231066103 και 693206565.

«Η αξία της προσωπικής επαφής για τη δημιουργία σταθερών βάσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας είναι η βασική μας αρχή, και για αυτό το λόγο σας περιμένουμε να γνωριστούμε!»

Κέντρο Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών «Πρόσβασις»
Βύρωνος 29, 2ος & 4ος όροφος - Λαμία

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231066103, 6932065658
Site: www.prosbasis.gr