Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Που πάνε τα τραπεζοκαθίσματα της πλατείας Ελευθερίας; - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 08:21 Λαμία: Που πάνε τα τραπεζοκαθίσματα της πλατείας Ελευθερίας; - ΒΙΝΤΕΟ

Επιτέλους. Η πλατεία Ελευθερίας αλλάζει όψη για τον χειμώνα....

Είναι γεγονός ότι όσοι περνουσαν από τη συγκεκριμένη πλατεία τους χειμερινούς μήνες δεν έβλεπαν και την καλύτερη εικόνα, αφού εμφάνιζε την εικόνα αποθήκης, με τα τραπεζοκαθίσματα στοιβαγμένα και σκεπασμένα.

Το πρωί της Δευτέρας είδαμε να υπάρχει μαι κινητικότητα και ότι άρχισαν να τα μαζεύουν. Μιλώντας με τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Φώσκολο, που συναντήσαμε στο σημείο, μάθαμε τα ευχάριστα.

Ο Δήμος Λαμιέων ήρθε σε συνεννόηση με τους καταστηματάρχες και συμφώνησαν το χειμώνα να αδειάσει η πλατεία από τα τραπεζοκαθίσματα, δίνοντας έτσι μια άλλη, πιο όμορφη, εικόνα στους δημότες, στους επισκέπτες και φυσικά στους μικρούς μας φιλους που θα έχουν πάρα πολύ χώρο για παιχνίδι.

Μετά από αυτή την κίνηση και τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, με την φωτεινή μπάλα και όχι μόνο, η πλατεία αναμένεται να παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

«Προσπαθούμε, πάντα σε συνεννόηση με τους καταστηματάρχες να κάνουμε κάποιες παρεμβάσεις που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα της πόλης. Έχουν γίνει κάποιες συναντήσεις και έχουμε συζητήσει πολλά πράγματα με τους εκπρόσωπους του εμπορικού κόσμου και της αγοράς και στο άμεσοι μέλλον θα γίνουν και άλλες παρεμβάσεις προς αυτή την κατεύθυνση....», είπε στο LamiaReport ο κ. Παναγιώτης Φώσκολος.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες...