Ελεύθερος ο 38χρονος με τα 400 δενδρύλια χασίς !!!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 17:10 Ελεύθερος ο 38χρονος με τα 400 δενδρύλια χασίς !!!

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο Α.Τ. Καμένων Βούρλων επέβαλαν Ανακριτής και Εισαγγελέας στον 38χρονο για τη "χασισοφυτεία" με τα 408 δενδρύλια στο διαμέρισμα.

Έπεσαν από τα σύννεφα όσοι άκουσαν την απόφαση ότι δεν προφυλακίζεται ο 38χρονος με τα 408 δενδρύλια κάνναβης «Δηλαδή με πόσα κιλά πρέπει να σε πιάσουν για να πας μέσα;», σχολίαζε κάτοικος στα Καμένα Βούρλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 38χρονος δήλωσε ο ίδιος χρήστης και είπε στην ανακρίτρια ότι δεν έκανε διακίνηση και ότι προσπάθησε να βάλει μερικά φυτά με ερασιτεχνικό τρόπο στις γλάστρες, χωρίς να ξέρει πόσα από τα φυτά θα αναπτυχθούν.

Δήλωσε επίσης ότι είναι πρόθυμος να ενταχθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης και ότι δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τη δικαιοσύνη.

Δικαστικές πηγές ανέφεραν ότι η απόφαση της προφυλάκισης ή μη ενός κατηγορούμενου δεν έχει καμιά σχέση με την ποινή που θα επιβληθεί σε κάποιον όταν γίνει το δικαστήριο για την υπόθεσή του, αφήνοντας έτσι αν εννοηθεί ότι το ότι κάποιος δεν προφυλακίστηκε δεν σημαίνει ότι θα πέσει στα μαλακά όταν έρθει η ώρα της κρίσης.

Είχε κάνει το διαμέρισμα "χασισοφυτεία"

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας και των Καμένων Βούρλων, που εισέβαλαν στο διαμέρισμα, το απόγευμα της Τρίτης. Παντού υπήρχαν γλάστρες με χασίς σε διάφορα μεγέθη. Στις βεράντες, στα δωμάτια, στην ταράτσα.

Για την ακρίβεια οι αστυνομικοί μέτρησαν 408 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 15 έως και 90 εκατοστών το καθένα.

Κατασχέθηκαν ακόμη 1.800 γρ. λαθραίου καπνού, 38 γρ. ακατέργαστης κάνναβης και διάφορα υλικά και σύνεργα για την φροντίδα και καλλιέργεια των δενδρυλλίων.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είχε πει για την υπόθεση στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της Αστυνομικής Δ/νσης Φθιώτιδας, Ταξίαρχος Μιχάλης Πάππος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση