Φάνης Σπανός: Εξασφαλίσαμε την επέκταση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 21:26 Φάνης Σπανός: Εξασφαλίσαμε την επέκταση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας

Αύξηση κατά 699.830€ του προϋπολογισμού του έργου…

«Ακούμε με προσοχή τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και προσπαθούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών. Όταν δε πρόκειται για τα παιδιά μας, τα έργα αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία, γιατί αποτελούν μια πραγματική επένδυση στο αύριο», αναφέρει σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, με αφορμή την εξασφάλιση της επέκτασης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας.

Με την αύξηση του προϋπολογισμού έργου κατά 699.830€ εξασφαλίζεται η επέκταση του 1ου  Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας. Το έργο προορίζεται να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες τόσο της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας, όσο και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου της περιοχής.

Ειδικότερα, το νέο τριώροφο κτίριο συνολικού προϋπολογισμού 1.461.522,40€, με συγχρηματοδότηση από το ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας 2014-2020 και το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, περιλαμβάνει τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών με αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία διδασκόντων, βοηθητικούς χώρους, καθώς και μεγάλη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, συνολικής κάλυψης 330,63 τ.μ.

 «Επενδύουμε σε ένα καλύτερο αύριο με σωστή παιδεία και ίσες ευκαιρίες», πρόσθεσε ο κ. Σπανός που περιμένει πλέον την άμεση δημοπράτηση του έργου από το Δήμο Δελφών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση