Προληπτικά μέτρα της Κεντρικής Οδού σε περίπτωση αποκλεισμού του Ε65 από αγρότες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 19:41 Προληπτικά μέτρα της Κεντρικής Οδού σε περίπτωση αποκλεισμού του Ε65 από αγρότες

Η Κεντρική Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι για αύριο Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας έχει ανακοινώσει αγροτικές κινητοποιήσεις, στο ύψος του Ανισόπεδο κόμβου (Α/κ) Καρδίτσας.

Εφόσον κριθεί αναγκαίο για την ασφάλεια τόσο των διερχόμενων οχημάτων, όσο και των διαδηλωτών, η τροχαία ενδέχεται να προχωρήσει σε εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω του παράπλευρου δικτύου, στα τυχόν υπό κατάληψη τμήματα.

Σε αυτή την περίπτωση οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Τρίκαλα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Σοφάδων, ενώ οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται στον Α/Κ Προαστίου.

Σχετική ενημέρωση στους οδηγούς θα παρέχεται μέσω των σταθμών διοδίων καθώς και των ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS), ενώ στη διάθεση κάθε οδηγού, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες στο τμήμα Ξυνιάδα – Τρίκαλα βρίσκεται και η αρμόδια Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών στο 8017007000.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση