Την Κυριακή ο εορτασμός της «Ημέρας των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 17:08 Την Κυριακή ο εορτασμός της «Ημέρας των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Στις 7 Ιουνίου 2015, Κυριακή των Αγίων Πάντων, θα εορταστεί πανελλαδικά η καθιερωμένη «Ημέρα τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας σας ενημερώνει ότι, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Λαμία, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και ώρα 10:00, θα ακολουθήσει δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών και στη συνέχεια θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την ιδία ημέρα:

  • Στη Χαλκίδα, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και ώρα 10:30.
  • Στο Καρπενήσι, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας και ώρα 10:10.
  • Στην Άμφισσα, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και ώρα 10:00.
  • Στη Λιβαδειά (Πηγές Κρύας), στον Ιερό Ναό της Παναγίας και ώρα 09:30.

Στις εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών, Δικαστικών και Στρατιωτικών Αρχών των Περιφερειακών Ενοτήτων, εκπρόσωποι τοπικών επιστημονικών και επαγγελματικών ενώσεων, συνδικαλιστικοί φορείς, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., αστυνομικό προσωπικό και πολίτες, προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία τους, τους αποστράτους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση