Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυριακή: Ο Σεφ Κώστας Χαντζούλης μαγειρεύει αποκλειστικά για εσάς στα «Δώρα Ψυχής»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 07:50 Κυριακή: Ο Σεφ Κώστας Χαντζούλης μαγειρεύει αποκλειστικά για εσάς στα «Δώρα Ψυχής»

Η μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής», που θα γίνει σήμερα Κυριακή στο "Κτήμα Πασιάκου", για όσους δεν το γνωρίζουν, θα έχει και φοβερή κουζίνα, με την υπογραφή του γνωστού Σεφ, Κώστα Χαντζούλη.  

Για πρώτη φορά φέτος στα «Δώρα Ψυχής» θα μπορείς να καθίσεις με την παρέα σου και να απολαύσεις εξαιρετικό φαγητό ή και τον καφέ σου. Αν πάλι δεν έχεις πολύ χρόνο, μπορείς να πάρεις το φαγητό μαζί σου στο σπίτι.

Τα μέλη του Συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο» έχουν ξεπεράσει φέτος τον εαυτό τους και έχουν βάλει στοίχημα να διοργανώσουν την καλύτερη Φιλανθρωπική Αγορά από κάθε άλλη χρονιά. Για το λόγο αυτό έχουν ετοιμάσει πολλά καινούργια πράγματα και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους (δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ).

Η κουζίνα θα έχει και Σεφ

Στα φετινά «Δώρα Ψυχής» εκτός από τις γνωστές παραδοσιακές Ρουμελιώτικες γεύσεις, ένας εξαιρετικός Σεφ, ο Κώστας Χαντζούλης, ο οποίος είναι και συμπατριώτης μας, θα φτιάξει αποκλειστικά για εσάς εκπληκτικά ιταλικά πιάτα και άλλες δημιουργίες, τις οποίες θα μπορείτε να απολαύσετε κατά την διάρκεια της αγοράς στο "Κτήμα Πασιάκου".

Δείτε στο βίντεο τι μας είπε ο ίδιος ο Σεφ και η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαίρη Δούμα:

Δωρεάν μεταφορά στο "Κτήμα Πασιάκου"

Ένα πολύ όμορφο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό έχουν ετοιμάσει τα μέλη του Συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο», στο "Κτήμα Πασιάκου", όπου φέτος θα φιλοξενήσει τη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής», την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Μάλιστα για όσους δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο, θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά με την ευγενική χορηγία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, από τις 11:00' το πρωί μέχρι τις 7:00' το απόγευμα (κάθε ώρα με επιστροφή), με αφετηρία την πλατεία Πάρκου (μπροστά από τα Public).

Την Κυριακή (8/12) απλώνουμε το χέρι στον Συνάνθρωπο, στηρίζοντας τη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά, «Δώρα Ψυχής» που θα γίνει στο "Κτήμα Πασιάκου". Η αυλαία θα πέσει με την κλήρωση του Peugeot 208 που μπορεί να γίνει δικό σου με ένα λαχνό των 5 ευρώ !!!

Διαβάστε επίσης:

Συνέντευξη - Μαίρη Δούμα: «Τα "Δώρα Ψυχής" είναι αγάπη, προσφορά, εθελοντισμός»