Με Γιάννη Βαρδή και Γιώργο Λιανό το άναμμα του δέντρου στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 08:48 Με Γιάννη Βαρδή και Γιώργο Λιανό το άναμμα του δέντρου στη Λαμία

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμέων θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Λαμία.

Πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, αλλά και μια συναυλία με τους αγαπημένους καλλιτέχνες Γιάννη Βαρδή και Γιώργο Λιανό, επιφυλάσσει η εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Λαμία την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 8:30' το βράδυ.

Το πρόγραμμα, θα περιλαμβάνει συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής και την παιδική χορωδία του 6ου Γυμνασίου, αλλά και πολλά events προκειμένου να μεταφέρουν το εορταστικό κλίμα στους πολίτες που θα συμμετέχουν, ενώ παρουσιάστρια θα είναι η Μαρία Κεφαλά.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τη φωταγώγηση του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Πάρκου, θα κάνει ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμέων.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν οι διοργανωτές την Τρίτη το πρωί στο Δημαρχείο για την παρουσίαση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος ζήτησε τη συμμετοχή όλων των Δημοτών.

Ο Δήμαρχος επίσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ Λαμία Πανουργιά Παπαϊωάννου, που καλύπτει τα έξοδα της συναυλίας με τον Γιάννη Βαρδή και τον Γιώργο Λιανό, που θα ξεκινήσει αμέσως μετά στην πλατεία Πάρκου.

Δείτε το παρακάτω βίντεο από την συνέντευξη τύπου:

Λαμία: Αυτό είναι το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα

Προσαρμοσμένη αναζήτηση